EXAMINE THIS REPORT ON عامل بیماری سل ششم

Examine This Report on عامل بیماری سل ششم

Examine This Report on عامل بیماری سل ششم

Blog Article

● باکتری به نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس باعث ایجاد سل می‌شود. انواع مختلفی از سویه‌های سل وجود دارد و برخی از آنها به دارو مقاوم شده‌اند.

بسیاری از افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند، به سرطان مبتلا نمی‌شوند و از این سه سرطان جان سالم به در می‌برند. معمولا در اثر پیگیری نکردن برای درمان احتمال ابتلای سلیاک به سرطان افزایش پیدا می‌کند.

سرفه‌های مداوم که معمولاً بیشتر از سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است این سرفه‌ها به قدری شدید شود که خلط خونی به همراه داشته باشد.

علائم عمومی بیماری سل، اولین راه شناخت بیماران مشکوک به سل

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ در ۱۰:۳۶ ب٫ظ تندرست باشید همیشه

کلیه‌ی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فن‌آوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.

منبع: برترین ها برچسب‌ها: بیماری خود ایمنی بیماری لوپوس لوپوس آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

همچنین پیگیری توسط متخصص تغذیه برای کمک به سازگار‌شدن با یک رژیم غذایی سالم، مغذی و بدون گلوتن و تداوم چنین رژیمی مفید است. اگر روده‌ی کوچک شما به شدت آسیب دیده‌باشد، پزشک ممکن است استروئید‌ها بیماری ژرم سل را برای کنترل التهاب روده به شما توصیه‌کند. استروئیدها می‌توانند علائم شدید بیماری سلیاک را کاهش‌داده در‌حالی‌که التهاب روده نیز بهبود می‌یابد.

بچه‌ها در تماس نزدیک با افراد با خطر بالا و ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی که در خدمت این افراد می‌باشد[۳۴]

کاهش وزن از دیگر مواردی است که می‌تواند در کودکی که به سلیاک مبتلا است بروز کند. گاهی نفخ شکم و ورم معده هم در کودک دیده می‌شود که می‌تواند خود را با گریه و زیادی در کودکان زیر ۲ سال و پیچیدن به خود نشان دهد.

آزمون‌های تقویت اسید نوکلئیک و آزمایش آدنوزین آمیناز می‌توانند سل را به سرعت تشخیص دهند.[۵۴] با این حال، این آزمایش‌ها به‌طور مداوم توصیه نمی‌شوند چراکه آن‌ها به ندرت چگونگی درمان یک فرد را تغییر می‌دهند.

برای ترمیم بینی می توان از تزریق ژل و بوتاکس استفاده کرد؟

صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ ۱۴ نظر آنچه در این مقاله می‌خوانید سلیاک یکی از بیماری‌های خودایمنی خطرناک است که فردی که به آن مبتلا است با برخورد با گلوتن دچار حمله می‌شود و پرزهای روده‌اش آسیب می‌بیند.

Report this page